tinggalkan link anda

30 Jun 2011

Kipas Baru !!

Haaa, tak pasal-pasal je keluar post pasal kipas baru ni. Hek eleh, jakun sangat ke aku ni? Padahal, rumah orang lain guna air-cond pun tak kecoh macam aku kan? Mana tak seronoknya, bilik aku yang panas ni dah ada kipas lantai sendiri. Bukan tak ada kipas syiling, tapi slow sangat la. Bukak habis sampai no 5 pun masih panasss !





Disebabkan kipas kat atas ni, melayang RM90 aku semalam. Nak buat macam mana, pejam mata jela. Dah 2 tahun duduk rumah ni, baru merasa bilik sendiri sejuk. Hahahaha.


Akhirnya, dapat la aku melayari internet dengan selesa tanpa laptop aku padam-padam lagi. Yela, laptop dah uzur, bila panas sikit je, terus padam. Kalau tak padam pun, duk hang je.... Kali ni, dah ada kipas baru ni, aku tala direct je kat laptop aku bagi sejuk.



p/s : laptop dah macam turbo nak kena ada cooler.

3 komen berSAHAJA:

amnie azmira Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

jgan 24 jam biar kipas tu berpusing taw..padahnya nanti mcam kipas sya yg xlarat berkhidmat..rosak teruss..hihihi

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

@amnie azmiratu la pasal.. memang 24 jam la tala kat laptop.. tapi tuan sendiri berpanas. hahaha

Adam Idris Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

okay ape kipas, kalau aircond pasang,
bil melambung tuuu