tinggalkan link anda

28 Jun 2011

Penyelesaian Masalah 'Texture' untuk Angry Bird.

Salam sejahtera semua. Berdasarkan post aku yg lepas, Download Game "Angry Bird" untuk PC (full version), aku dapat tahu ramai yang dah download game Angry Bird ni. Ada yang dapat main, ada yang tak dapat main. Ramai jugak yang mengadu kat aku takleh main game tu.


Aku pun awal-awal dulu kena camtu jugak, masalah "Texture is too large". Tapi tu mmg sbb laptop aku ni dah otai. Kalau laptop baru pun tak boleh main jugak, aku ada penyelesaiannya.



Tak susah pun, korang boleh la blajar kat dalam youtube ni. Aku jumpa link youtube ni masa duk tengah google-google nak setel sampai buleh main jugak game ni.





p/s : sangap nak main Angry Bird :D

1 komen berSAHAJA:

cik aisha Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

macam best je game ni...