tinggalkan link anda

03 Mac 2011

Mencarut atau ada maksud lain ?!

Lama tak blogwalking, lama jugak tak update entry. Hehehe. Minggu lepas dan 2 minggu lepas berderet dengan test. Penat woo. Dahla minggu lepas terus takda hujung minggu! Test straight 3 hari berturut-turut. Jumaat, Sabtu, Ahad! Kesian sungguh aku. Dengan demam lagi. Nak study pun susah gila lah.


Malam ni sempat lak aku google-google cari benda untuk update entry baru kat blog aku ni. Ada banyak benda pulak nak share, tapi takkan la nak share semua kan? Slow-slow la. Hehe.


gambar dari google



Terkejut aku jumpa gambar ni. Lepas tu sah-sah la pecah perut aku ketawa tengok. Hahaha! Aku fikir balik adakah ni satu kebetulan tak pun perkataan "Puki" tu sebenarnya ada maksud lain yang mungkin dalam bahasa lain? Korang cari la sendiri ek? Hahaha.



Ifwat : perut lapar tak makan nasi malam tadi. kekekeke

11 komen berSAHAJA:

i am S!L4H.. Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

kebetulan tu. ish3

sian nye deret test. boleh pitam tu. hakhak

Mujahadah Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

heheh...ada kan nama pelakun mna tah nama "Babi" hehehe.... sian lahhh

sarah Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

ngehee~

ade maksud lain la tuh :)
cer google cer google :)

faraferoza Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

kalu tak jual kt msia takpe la.. tp kalau jual sure2 ramai yg gelak..then baru marah2..haha..;)

jangan perlekeh saya

Mohamadazhan hjDesa Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

18SG hehe

alongizhamhadi Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

nama anak patung tu kot...heee...

yatee 'yosh' yakuza Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

haha!! takbole blah nama tu!

uMie_cHan Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

miscommunication.~
XD

zEri sAfEerA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

amboi sempat agi. time ni demam dah ok ke belom ni? ahaks :D

yayalya Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

huahuahuahua tak sngka ada mksd lain dlm bhsa lain kn

Zaty Anuar Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

kenyataan haha