tinggalkan link anda

01 Februari 2011

CIMB Bank dah bankrap ?

Tadi. masa aku tengah merayap-rayap lagi kat facebook. tetiba aku tengok ada satu benda yang tak boleh diterima akal kat satu wall picture teman aku.

HAHAHAHA. Satu patah perkataan yang mampu aku ungkapkan sambil mulutku ternganga luas lantaran daripada ketawa yang macam orang sawan tu bila tengok gamba ni. Hairan betul la aku, takkan la sampai macam ni skali kot?





Tapi aku fikir positif la sikit, maybe ni produk terbaru dari CIMB Bank kot? hehehe. Mustahil la bank ternama tu boleh bankrap kan? hehe. Budak-budak pun suka tengok, comel je. Kehkehkeh.


p/s : sambut dengan baik produk terbaru dari CIMB ni.

26 komen berSAHAJA:

khaifaiz Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

ingt bankrup btl la td

amira afiqah bt mohd yusof Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

ahahaha.punya la gigih baca kot2 bankrup.alih2 bukan da.HAHA

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

haha, lawak jela :)

||aLeaSaRa|| Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

he3 bro ni ada2 aje tau!ofice mate siap gelak kite tunjuk n3 ni..haha mcm tu kitorg nak boronglah gula kapas tu kalau CIMB betul2 bankrap dan jual ni he3...

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

aleasara> ni la entry masa tengah boring2 ni..hahaha

Mohamadazhan hjDesa Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

dulu mmg bankrap, dulu nama bumiputra cmmers dah bankrap sebb terlalu byk hutang tak dibayar, petronas pum duit semula buka cimb. adik najib pegang skang.

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

aah, btul tu bro. dulu nama bumiputra commerce kot lau tak silap. skg dah tukar jadi cimb.

Nona Malaya Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

wuahahahaha, what a nice joke for evening..nice blog la dear, visit mine plak u boleh shopping beg LV, Gucci, Prada with reasonable price

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

wahh, tengs nona malaya :)

Syukri Mohtar Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

hahaha...kesian CIMB..

Tanpa Nama Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

bengongggg..!

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

hehee,lawak semata2 je la :)

fiq. Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

wahaha, unbelieveable la kan..cimb nak luaskan pasaran tuh, ifwat xnak juin venture keh?

misnurr Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

terkejut. igtkan bankrap btul ceh.. rupenye....... teeettttt~ hahahaha ;D

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

fiq > haha, ingat nak kuar duit gak, pegang share 50% dalam cimb.hehe

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

misnurr > haha, jangan marahhh. lawak2 je.

dhia bellamizam Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

title bkin gmpak je..huhu
folow suda...folow m back k...hehe

iwan_dextrous Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

free gift ler tu.hahah

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

dhia > hahaa, saja bikin gempak. tapi ada tanda "?" tak gempak lagi.

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

iwan> tu produk baru cimb bank kot, hehe.

zEri sAfEerA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

hakhak :))

k_Own Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

nih mmg hampeh. hahaha

Zaty Anuar Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

ngek ngok ! ..... hahahaha...

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

kak pirah > aih,suka lak dia aih?

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

k-own > hehe. ni la kerja aku time takdak keja. nama hang sama cam housemate aku dulu, sebijik!

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

zaty > kepala tgah weng !