tinggalkan link anda

27 Jun 2011

Download Game "Angry Bird" untuk PC (full version)


Salam sejahtera para bloggers sekalian. Eh, lama betul aku tak update blog aku ni. Bukannya apa, salah satu sebab ialah takda internet kat umah sewa ni. Manjang nak kena sambung dengan henpon je, naik panas henpon aku nak sambung tenet kat laptop punya pasal.


Antara sebab lain pula, sibuk dengan kelas dan dah bermulanya semester baru aku. Dah jadi tahun akhir dah rupa-rupanya aku kat UiTM Penang ni. Awek aku pun sejak dua menjak ni asyik merajuk je tak tentu pasal, letih aku nak pujuknya tiap masa je.


Sekarang ni, boleh kata 'top' jugak la game 'burung marah' ni kan. Kalau dulu, aku main kat Ipod je game ni, sekarang kat PC pun dah ada. Memang terbaik, aku sediakan link downloadnya sekali kat bawah ni.






"Angry Birds is a puzzle video game developed by Finland-based Rovio Mobile, in which players use a slingshot to launch birds at pigs stationed on or within various structures, with the intent of destroying all the pigs on the playfield. Inspired by a simple sketch of stylized wingless birds, the game was first released for Apple's iOS in December 2009. Since that time, over 12 million copies of the game have been purchased from Apple's App Store, which has prompted the company to design versions for other touchscreen-based smartphones, including those using the Android and the Symbian^3 operating systems. Rovio Mobile has supported Angry Birds with numerous free updates that add additional game content, and the company has even released stand-alone holiday versions of the game"Pautan


Download Link :

Uploading.com

or

Filesonic


p/s : Selamat mencubaaaaa!

7 komen berSAHAJA:

Amiirah-Cassan Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

nak nak !!

Sizzling Suzai Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

haha..slalu mein kat iphone KAKAK sy punyer..xsampai hatilah burung ni chomel sgt! =(

teciq Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

tak penah main game ni lg..
huhuu

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

@Amiirah-CassanHahaha, nak amek la :D

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

@Sizzling Suzaihehe, dulu pun slalu main kat ipod housemate sy :)

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

@teciqtak pernah main, try la main. huhu

Ratu Tak Cantik Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

ketagih owh benda ni! best!!! :)