tinggalkan link anda

04 Februari 2011

[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!

Ada siapa yang nak dapat handphone free tak??
Jom kita join Contest dari Jejaka Terhangat.....


Sebelum tu, aku nak say tengs sangat-sangat kat Cik Ain kite sebab tak lupa nak tag kat aku ni. Dan sebelum tu, sapa2 yang nak join contest ni, jangan buang masa la, boleh terus direct ke blog Jejaka Terhangat ni untuk terus membaca syarat-syaratnya :)


Kenapa harus Ifwat dapat henpon ni?

Antara sebabnya ialah, Ifwat ni kalau nak beli henpon baru sendiri bukan nya mampu sangat. Yelah, student la katakan. Kerja pun tak lagi. Nak makan pun harap duit mak bapak yang bagi kan? Henpon yang aku pakai sekarang ni pun, dah buruk tahap gaban dah. Terasa gak la nak pakai henpon baru kan. Kalau dapat henpon yang Jejaka Terhangat yang hensem lagi kacak bergaya dan hangat ni nak bagi, hanpon lama aku ni, boleh la bagi adik aku pakai pulak. Kesian dia, dah lama ngidam nak pakai henpon, tapi tak kesampaian. Disamping itu juga (ayat karangan SPM), kalau dapat handpon ni, boleh la aku buktikan kat kawan-kawan aku yang main blog ni bukan la benda yang buang masa dan duk ngadap blog je semata-mata, tapi ada pekdah nya. Sebab, ada gak kawan-kawan aku yang duk bising kata aku ni ngadap je 24 jam depan blog, tapi macam tu jugak, bengang jugak kadang2 tuh. aihhhhh. Sekian saje dari aku :)



Ifwat nak tag dorang ni yang cool :

1. Zaty

14 komen berSAHAJA:

Jejaka Terhangat Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)

Ratu Sulaman Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

wa~~~ sebab yang reasonable giler... bgos2

Hayati Hamzah Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

nk hp jugak!

TiKa LEh Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

wah, hadiah handphone tu..dhsyat org buat contest skrg..huhu

Ain Rahman Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

good luck ye...

HANISAH JUMADIR Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

macam mane nak buat neyh?? xpham2x . =,=

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

JT > Tengs coz dah update link Ifwat :)

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

Ratu Sulaman > Hehehe, ayat manis punya :D

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

Hayati Hamzah > Join la, ape lagi. hehe

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

TiKa LEh > Aah, tau takpe. Dunia blogging Malaysia sekarang makin seronok :)

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

Ain Rahman > Tengs for d wish :)

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

Hanisah > nanti ifwat terangkan kat fb yep?

chikova Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

yeayy, nk enponn!!! kik2

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

ahahaha, amek2. murah2 :D