tinggalkan link anda

02 Februari 2011

Tak logik langsung !

Pehhh, skg ni blog aku dipenuhi dengan gambar-gambar yang pelik-pelik yang aku jumpa dimerata-rata tempat, termasuk la facebook, google dan sebagainya. Tapi aku jamin la, apa yg aku dapat ni, fresh lagi la. Kalau ada yang pernah tengok pun, maybe tak ramai. Tapi kalau korang usha gambar ni betul-betul, mesti 1000 kali korang fikir kan kalau betul-betul ada orang terdesak nak guna jamban.



klik untuk besarkan imej kalau stil kabur.




Yang buat aku macam nak tercabut gigi nak ketawa nya bila tengok lambang OKU pun ada sama dorang pegi letak kat situ. Kahkahkah. Kalau betul la terdesak nak guna jamban kan, takkan dengan kerusi roda nak panjat tangga tu? Apa macam? Sapa ada bran guna kerusi roda panjat tangga?





p/s : pernah terjun dari pagar tinggi sebab nak 'fly' masa duk asrama sekolah dulu2.

12 komen berSAHAJA:

Zaty Anuar Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

awk ngek.. haha
sy nk komen yg awk fly masa kt asrama...
sya pun :D
hahahahahaaa

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

zaty > eh, budak jahat. tak baik fly tau.hahaha..

KakLong AiNa Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

haha :D
paling kesian kat OKU..huhu

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

kaklong > btol3. takkan la depa nak panjang guna kusi roda ye tak? hee

fiq. Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

ni nak menganiaya oku ni..huhu

CIK CIRA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

mmmg giler2 tak logik untuk OKU ...hahahahahaha..

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

fiq > hehee, tau takpa. naya orang no 1.hihi

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

cik cira > aah kan,dahla pintu tutup tu.haha

qhais Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

kawan2 cakap aku ada sayap bila malam.....hahahahahhaha....

zati embong Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

haha..mcm tangga yg selalu ade kat kilang2 je.haha.

jat singgah dan follOw jugak O.o

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

qhais > haha, tambah2 lagi malam minggu kan?

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

zati > hahaha, tu la. macam tangga kat kilang pn ada. macam nak naik bumbung.haha