tinggalkan link anda

29 Disember 2010

Malaysia akan kalah pusingan kedua ?



sedang aku membaca dan mengomen status kawan2 aku kat Facebook, tetiba aku nampak ada satu tag photo kawan aku yang boleh membuat aku terfikir sejenak lalu ketawa. hehehehehe.. lihat screenshot yang aku dapat kat facebook ni..



klik utk besarkan imej



dengan tak semena-mena aku menjerit, WOW! hahaha.. mampus la Malaysia lepas ni.. orang indon dah la kuat-kuat ilmu.. kakakakaka.. tapi sorry la, aku sikit pun tak pcaye bomoh-bomoh ni okeyy? hehee.. kite tengok sndiri la keputusannya nanti.


Logo FAM



kalau sebelum ni penyokong-penyokong Malaysia, termasuk aku sndiri boleh terima kekalahan dengan Indonesia, takkan malam kekalahan Indon tu, diorang takleh terima ? be professional okeyyy penyokong-penyokong Indonesia ?



p/s : kalau betol kuat ilmu, apehal tak santaukan aje pemimpin2 besar ISRAEL tu bg mampus?

5 komen berSAHAJA:

zazaw Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

indon kuat ilmu manderem org doh
tah ape lah naseb Malaysia mlm ni

ifwatSAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

kite tunggu dan lihat jew. hahaha :)

abbymira Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

org yg x terpelajar mmg mcm tu..biarkan saja..

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

macam2 isu indon ngn malaysia ni ek? dulu smpai skg.. hoho

cik bunga Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

dah menang dah pon.. hehe.. tahniah Malaysia atas aksi cemerlang...