tinggalkan link anda

13 Januari 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway





yeah ! ada giveaway lagi lahh, hehee. kebetulan pulak Cik Lili tag aku kan ? tengs Cik Lili sbb tak lupe nak tag kite kan.. hehe, giveaway ni telah di organise oleh bro Izamir Ridzwan yg smart lagi kacak (bodek,bodek!).. tengah duk sesaje pulak , walaupun kelas dah mula dah minggu ni.. untung-untung dapat la pendrive ek? rezeki orang nak bg sape yg tau kan ? kata pepatah, tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia sape yg tau ?


lau ada sesape nak join skali boleh la follow arahan spt kat bawah ni :


1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. Wajib, tipu berdosa..

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini..

3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang..

4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak mereka nak cari kan.


anda yg bertuah :



5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer..




and, done ! ahaha, wish me luck friend :)

6 komen berSAHAJA:

noraim Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

tq². i'll join :)

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

ahaha, mcm tu laa :D

|| amira || Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

nak join jugak la..
walaupun xde org tag..
hahha~
terbuka kpd semua kan ?

ifwat SAHAJA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

join je, tapi macam arini last kot, hehe

Ieeko. Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

Nanti Ieeko buat :D Thanks!

shereena Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates berkata...

gud luck!nk join dah x sempat.huhu